Topp 10 apper for studenter ved Nord universitet

Office-pakken!
Den mest essensielle appen en student trenger er Office-pakken. Denne pakken inneholder Word, Excel, PowerPoint, OneDrive, Outlook (mail og kalender) og OneNote.

Office-pakken blir ofte omtalt som en livredder for mange studenter. Office-pakken er genial å ha om du skal skrive innleveringer, oppgaver, holde en framføring eller bare ta notater fra forelesning, og som Nord-student får du tilgang til Office-pakken helt gratis!

Setter du opp OneDrive på din studentbruker kan du lagre alle dokumenter direkte i OneDrives skyfunksjon. Med din studentbruker kan du laste ned Office-pakken på totalt fem enheter. På denne måten kan du ha tilgang til Office via både PC, mobil og nettbrett. Ønsker du mer informasjon om Office-pakken og hvordan du kan laste den ned, klikk her

TimeEdit

TimeEdit er en tjeneste studenter kan bruke for å sjekke timeplanen sin og booke gruppe- eller møterom. TimeEdit samler all informasjonen du trenger om forelesningene dine, som tidspunkt og rom for forelesningen og hvem som foreleser.

TimeEdit har ikke en egen app tilgjengelig for øyeblikket, men TimeEdits hjemmeside lar deg legge til timeplanen din som snarvei på telefonen din. Slik får du tilgang på timeplanen din via et tastetrykk.

Logg deg inn på TimeEdit sin hjemmeside, finn din timeplan og klikk på valg i nettleseren din. Her vil du få valget om å legge til siden på din startskjerm. Når du har fullført dette får du et eget TimeEdit-ikon på startskjermen din.

Hvis du har lastet ned Outlook-appen til din enhet kan du synkronisere timeplanen med din Outlook-kalender. Dette gjør du ved å gå inn på TimeEdit sine sider, søke opp din timeplan og klikke på abonner-knappen oppe i høyre hjørne. Da vil du få opp en URL-kode. Denne kopierer du og limer inn i Outlook appen under legg til ny kalender. Etter at du har gjennomført dette vil du få tilgang til din personlige timeplan direkte i Outlook-appen på mobilen din.

MazeMap

MazeMap er en kartløsning som hjelper deg med å finne frem til ulike undervisningslokaler, grupperom, kontorer, møterom, auditorium eller andre relevante posisjoner på universitetet. I appen søker du opp navnet eller koden til rommet du ønsker å navigere til. Deretter viser appen deg den korteste veien til rommet fra din posisjon. Hvis du har synkronisert Outlook med TimeEdit, kan du trykke på informasjon om rommet, da vil du få muligheten til å bli videresendt til MazeMap for veibeskrivelse til rommet.

Canvas

Nord universitet bruker Canvas som sitt læringsstyringssystem. Inne i Canvas finner du informasjon om ditt studieprogram, emner, forelesninger med mer. Foreleserne ved Nord bruker denne tjenesten for å legge ut relevant informasjon til studentene. Systemet brukes også til innleveringer, kunngjøringer og deling av filer som for eksempel forelesningsfoiler og artikler. Vi anbefaler deg å laste ned appen slik at du alltid kan holde deg oppdatert på hvilke filer og kunngjøringer som legges ut.

Studentbevisappen

Når du har semesterregistrert deg og har aktivert din studentkonto hos Nord universitet, får du tilgang på ditt studentbevis. Studentbeviset kan hentes ut hos servicetorget på ditt studiested. Du kan også få tilgang på ditt studentbevis elektronisk gjennom studentbevisappen. Appen har samme funksjon som det fysiske kortet.