Studentpodkasten Gråsona

Har du fått med deg at fire studenter har startet opp en podkast på universitetet? Hvis ikke, så finner du den allerede i dag på Spotify! Ideen om en podkast startet da leder for studentmagasinet Ventus, Martine Torstad Arnø, tok kontakt med SoB og ballen begynte å rulle. Det var ønskelig at Ventus og SoB skulle samarbeide om podkasten, og det var slik jeg, Ulrikke nestleder av SoB kom inn i bildet. Med en representant fra SoB og en fra Ventus startet vi å jobbe mot det som nå er Gråsona podkast. Underveis kom vi i kontakt med Gabriel og Lars som nå er engasjerte i Inter studentforening, og sammen ble vi en fin mix av dialekter og personligheter. Podkasten er for og av studenter, og temaene i de forskjellige episodene vil være med fokus på studentlivet.

Podkasten er ment å være noe studentene i Bodø bare kan plugge i, slappe av og forhåpentligvis le litt av. De første to episodene har allerede blitt sluppet, som inkluderer en pilotepisode der du kan lære oss å kjenne i podkasten. Episode to har et fullspekket program der vi har startet med de første spaltene. I tillegg fikk vi besøk av selveste Andrea Nordvik, studentleder i Bodø.

Vil du se mer av podkasten, finner du oss på Spotify og Facebook under navnet «Gråsona», og på Instagram under graasona_podcast. Her bør du følge med for morsomme oppdateringer, konkurranser, direktesendte videoer og generelt mye gøy. Vi blir også veldig glad hvis du har tilbakemeldinger, spesielle temaer du ønsker burde tas opp, eller om du ønsker å være med i podkasten selv! Ta kontakt med oss via våre kanaler på sosiale media, eller send oss en mail på podcast@sob.no.

Så før du gjør noe annet, ta turen innom Spotify, koble på headsettet, hør episodene og enjoy!

Hør nyeste episode her:

 

– Ulrikke, økonomistudent

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *