Har du søkt deg til Nord universitet?

Har du søkt deg til Nord universitet til høsten, og lurer på når du får svar på søknaden, når du må takke ja eller når studiestart er? Kanskje du ikke har søkt i det hele tatt?

Nord universitet studieutstyr

Først, her er noen viktige tidsfrister å merke seg:

Frem til 1. juli har du mulighet til omprioritere alle studiene du har søkt på. Har du enda ikke bestemt begynner du å få litt dårlig tid. 20. juli får du svar på søknaden din. Da har du frem til 24. juli å takke JA til søknaden din.
Hva skjer hvis du ikke kommer inn på 1. prioritet? Da kan du takke ja til plassen du blir tilbudt OG takke ja til å stå på ventelisten til 1. prioritet. Om du kommer inn på 1. prioritert vil du da få svar på dette 29. juli.

For deg som ikke har søkt deg til høyere utdanning, men angrer på at du ikke har søkt – 19. juli blir listen over ledige studieplasser lagt ut! Du kan søke på disse fra 20. juli kl. 09.00 – Her er det «førstemann til mølla» som gjelder.

14. august er studiestart i Bodø – og starten på en fantastisk studietid er i gang. Les mer om studiestart.
Følg med på bloggen videre for å lese om hva som er viktig å huske på før studiestart.

Andre spørsmål? Se «ofte stilte spørsmål«. Om du ikke finner spørsmålet ditt kan du kommentere under eller sende inn kontaktskjema under «kontakt oss».

Lykke til med opptaket, håper vi ses til høsten. ☀

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *