Ny student i Bodø? Velkomsten hjelper deg!

Velkomsten i Bodø henter nye studenter til studiestart
Maiken og Renate med Velkomstens biler

Du har kommet inn på drømmestudiet og gleder deg til å endelig sette i gang som student. Dessverre befinner drømmestudiet seg i Bodø, en by i nord som du ikke har veldig mye erfaring med, men du tar steget likevel og setter deg på flyet. Så lander du i denne fremmede byen med 40 kilo bagasje og ingen anelse om hvordan du kommer deg til hybelen. Du setter deg på en buss du finner utenfor og går av på det som ser ut som universitetet. På et magisk vis klarer du å navigere deg fram til boligkontoret og finner, til din store sorg, lukkede dører. 
Frykt ikke! Velkomsten hjelper deg!

Velkomsten i Bodø tar imot telefoner fra nye studenter
Maiken, Sven og Marianne

Velkomsten er et samarbeid med flere organisasjoner på Nord universitet. Vi er fem studenter som er ansatt for å hjelpe de nye studentene slik at de får en lettere start på studietiden i Bodø. Velkomsten bruker store deler på sommeren på å ringe de nye studentene for å spørre om de har fått ting på plass og/eller trenger hjelp til noe. Vi kan tipse om ledige hybler, vi kan gå på visning for deg eller svare på generelle spørsmål om Bodø eller universitetet. Her har du også mulighet for å sikre deg transport når du kommer til studiestart. Vi kan hente deg på flyplassen, båtterminalen, togstasjonen eller fra bussen. Vi kan også ta med nøkkelen til din hybel, hvis du har fått deg studentbolig hos Student i Nord.

Kontoret til Velkomsten i Bodø
Sven og August

Utenom dette sitter vi på kontoret vårt ved A-inngangen og tilbyr gode samtaler, vafler og annet snacks. Vi tar gjerne imot besøk! Hvis du ikke finner oss på kontoret er vi ute og henter nye studenter eller så pakker vi klart velkomstposer med mye goodies til de nye studentene.  

Hvis du trenger hentehjelp på flyplassen eller hjelp til å hente nøkkel kan du sende oss en mail på velkomsten@student.nord.no. 

– Maiken, leder for Velkomsten 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *