Introduksjon – Ronja og Birgitte drar på utveksling til York

Vi er to jenter på 21 (Ronja) og 24 år (Birgitte) som begynner på siste året på en bachelor i Engelsk Språk og Litteratur på Nord universitet i Bodø. Til høsten reiser vi som utvekslingsstudenter til York i England. Der skal vi studere på Norwegian Study Centre ved University of York. Vi valgte York fordi vi allerede har vært på studietur i York høsten 2017, så vi er allerede litt kjent med både byen og skolen.  I tillegg er det ingen studieavgift eller skolepenger, så da var valget lett! Under oppholdet tenkte vi det hadde vært gøy å skrive om erfaringen vår som utvekslingsstudenter, i tillegg til at familie og venner da har muligheten til å oppdatere seg på livene våre når vi er bortreist. Vi skal blogge om hverdagslivet som utvekslingsstudent, søknadsprosessen, hva du må huske på før du reiser, og praktisk informasjon for deg som vil reise på utveksling til York eller et annet sted. Vi håper dere vil følge oss på reisen!

Snakkes!

Ronja & Birgitte