Hva skjer i Bodø i oktober?

Studenthverdagen krever sitt, det er derfor viktig å ta et avbrekk fra hverdagen som inneholder lesing, skriving og kaffepauser. Nedenfor har vi listet opp noen av arrangementene som skjer i Bodø i oktober. Vi håper du finner noe som du liker.

Oktober

5. oktober er det Karaokekveld på Samfunnet i Bodø. Ta med studievennene dine og syng for full hals! PS: Det ryktes om kule premier.

19. oktober er det Kulturnatt i Bodø sentrum. Her vil det være gode rabatter å hente på både mat og shopping, i tillegg vil det være flust av arrangementer rundt om i byen, med både musikk, dans og kunst. Bare pass på å ikke bruke opp hele stipendet denne kvelden.

i oktober har også Stormen konserthus spennende arrangementer å by på, noen av arrangementene har også studentrabatt. Du kan blant annet finne Ørjan Burøe og Eva Weel Skram på scenen i Oktober – Se flere av Stormens tilbud her.

27. oktober – Siste lørdag i oktober er vel synonymt med Halloweenfest for de aller fleste. En god unnskyldning til å være akkurat den du vil være for en kveld. Finn frem din personlighet for kvelden og møt opp på Samfunnet i Bodø for en skremmende Halloweenfest.

Student på Samfunnet i Bodø

Minner også om at det hver onsdag er MidtUka på samfunnet i Bodø og på torsdager er det Torsdagsquiz.

Vet du om andre arrangementer som du vil tipse andre om?