Hold deg oppdatert på fadderperioden og andre semesteraktiviteter!

På Nord universitet skjer det noe nesten hele tiden. Det kan være alt fra felles grilling utenfor kantinen til informasjonsmøter for nye studenter. Hvis du er ny student er det ikke alltid like lett å følge med på alt som skjer rundt deg. Derfor har Studentinord laget en egen informasjonsapp som samler alle aktiviteter og hendelser på universitetet på ett sted.

Appen heter Infoskjermen Go og er tilgjengelig både for iPhone og Android gjennom App Store og Google Play. Appen samler informasjon om hendelser i regi av universitetet, fadderperioden, Studentinord, Samfunnet –  og mye mer på ett sted. I tillegg til å gi informasjon om arrangementer, gir appen deg også gode råd om å mestre livet som student, som hvordan forberede deg til eksamen og hvordan du kan komme i kontakt med rådgivere eller andre tjenester som finnes på universitet.

Når du laster ned appen fra App Store eller Google Play ber appen deg å oppgi en adgangskode. Denne koden er «nord». Slik får du tilgang på all informasjonen du trenger for å holde deg oppdatert på alt som skjer rundt deg.

Last ned appen og engasjer deg i de ulike tingene som skjer på universitet!