Bodøstudentenes Idrettslag (BOSI)

Ønsker du å være i fysisk aktivitet, men liker kanskje ikke å dra på treningssentrene der det handler om å se seg mest i speilet? Fortvil ikke! BOSI- Bodøstudentenes Idrettslag har mange aktiviteter å tilby deg. Og det beste med alt – du trenger bare å betale en samlet sum for å være med på alle aktivitetene!

Bosi håndball

Håndball

Uansett om du er erfaren håndballspiller, kanskje en litt for tidlig veteran eller aldri har verken rørt en håndball eller klister før – er denne sporten alltid morsomt. På treningene spiller gutter og jenter blandet, med mye lek, konkurranser og interne kamper. For de som ønsker å ta håndballkarrieren sin et hakk opp, stiller jentene lag i bedriftsserie hvert år.

Fotball

På Nord universitet er ikke bare fotball en sommersport, men her spiller man året rundt. På sommeren har man Mørkved sin flotte gressmatte man trener på, og om vinteren tar man futsal-økter inne i Mørkvedhallen. Her er det alltid god stemning med mye spill og høylyttende sjeler som alltid skal vise hvem som er best til å drible lagkompisene sine.

Volleyball

Har du vært en av de som kanskje ikke var den beste i volleyball om sommeren? BOSI har hele 3 baner i Mørkvedhallen som du kan trene på. Trenerne er av høyt nivå, men programmet på treningene er både morsomt, lærerikt og sosialt.  Det fine med volleyballtreningene er at dette er en god blanding av både jenter og gutter, nasjonale og internasjonale studenter. Etter noen treninger her er vi sikker på at vennene dine vil krangle om å ha deg på sitt lag.

Klatring

Med vår lille, men sjarmerende klatrehall i Mørkvedhallen tilbyr BOSI klatring til de studentene som ønsker å komme seg litt opp i høyden. Uansett om du har klatret i mange eller år eller skal prøve deg for første gang, så er dette plassen for de fleste. Både internasjonale og nasjonale studenter møtes for en sosial kveld for å teste høydeskrekken og utfordre seg selv.

Bosi klatring bodø

Svømming

Svømmingen som BOSI tilbyr er en miks for de som vil leke eller kanskje bare ta det med ro i vannet, og for de som ønsker å trene/mosjonere. Svømmetimene er på Bodin VGS, som ligger cirka 200 meter fra universitetet.

Generelt

Pris for medlemsskap i BOSI: 500,- for et halvt år / 900,- for helt år

Det arrangeres årlig BIB-cup der man kan melde på lag å spille volleyball, håndball, fotball, kanonball og basket. Den er 22.-24. Februar i 2019

Kontakt:
– Facebook: BOSI – Bodøstudentenes Idrettslag
– Mail: bodostudentidrett@gmail.com

Timeplan Bosi

Bosi Facebook /Bosiofficial  Bosi Instagram  Bosi_bodo  Bosi Snapchat Bosi_bodo

– Live, HRM-student

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *